Op korte termijn een event uit de grond stampen?
Ik help je uit de brand!

Op korte termijn een event uit de grond stampen?
Ik help je uit de brand!

Hallo, mijn naam is

samira salman

Als marketeer heb ik veel evenementen georganiseerd, daar krijg ik altijd veel energie van. Ik kon daar verschillende kanten van mezelf in kwijt, van problemen oplossen tot creatieve ideeën verzinnen. En natuurlijk marketingacties bedenken!

In de afgelopen jaren heb ik een paar keer bijgesprongen toen er een event aan stond te komen en door omstandigheden de eventplanner uitviel of een ander project op haar bordje kreeg. Binnen 4 à 6 weken regelde ik alles, ook op de dag zelf. 

Kortom: I got you!

Als marketeer heb ik veel evenementen georganiseerd, daar krijg ik altijd veel energie van. Ik kon daar verschillende kanten van mezelf in kwijt, van problemen oplossen tot creatieve ideeën verzinnen. En natuurlijk marketingacties bedenken!

In de afgelopen jaren heb ik een paar keer bijgesprongen toen er een event aan stond te komen en door omstandigheden de eventplanner uitviel of een ander project op haar bordje kreeg. Binnen 4 à 6 weken regelde ik alles, ook op de dag zelf. 

Kortom: I got you!

Event brandjes blusser

Waarom mij inschakelen?

Binnen no-time neem ik de taken over en zet ik lijntjes uit. Zo’n brandje blussen is voor mij allang niet spannend meer en is me op het lijf geschreven, mede omdat ik:

Vanwege m’n marketingachtergrond kan ik ook eenvoudig input geven voor de promotie van het evenement.

Ik heb bijna 20 jaar ervaring in het organiseren van events, met namelijk zakelijke kennisevents zoals congressen. Ook heb ik relatiedagen georganiseerd, meetups en community-events, beursdeelnames en uitjes.

Dit deed ik voor verschillende type organisaties, met name in de IT-sector, maar ook voor overheden en de creatieve sector.

In 2022 heb ik 2x een tweedaags online evenement georganiseerd, dus ook daar sta ik voor open.

Klanten

Ik heb onder andere gewerkt voor:

Klanten

Ik heb onder andere gewerkt voor:

Wat anderen zeggen