social network

Meer marketeers op weg helpen

Na ruim twee jaar als freelancer te werken, ga ik me nu richten op het geven van programma’s. Daarbij leer ik marketeers om zelf online communities te bouwen.

Sinds ik voor mezelf werk, beheer ik voor enkele bedrijven hun social media kanalen in een paar uurtjes per week. Dat is qua zekerheid en routine heel fijn, maar het waren te weinig uurtjes om te kunnen groeien als ondernemer, te weinig om deze klanten echt goed verder te helpen en juist weer teveel uurtjes om daarnaast nog andere klanten te helpen. Dat moet ook anders kunnen bedacht ik me. En gelukkig kan dat ook anders!

Programma’s over community building

Gaandeweg kwam ik erachter dat het veel eenvoudiger, logischer en effectiever is als ik marketeers bij bedrijven leer hoe ze zelf aan de slag kunnen gaan met social media. En dat is dus precies wat ik ga doen. Dat voelt een stuk beter en heb nog meer energie om hiermee aan de slag te gaan. Ik help graag mensen en zo kan ik dat nog vaker doen.

Met behulp van een business coach ben ik programma’s aan het opzetten, zodat ik marketeers op weg help in de wereld van social media, content marketing, community building en op den duur ook eventmanagement. De eerste workshops zijn gegeven en deze klanten zijn al enthousiast en goed op weg geholpen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? En tips, tools en tricks ontvangen die je helpen nog effectiever te zijn op social media? Onderaan deze pagina kun je je inschrijven voor de maillijst. Je ontvangt dan ook zo nu en dan informatie over de programma’s die ik aanbied, zodat ik je persoonlijk op weg kan helpen daarbij.

Mocht je nu al vragen hebben of hulp willen met je social media aanpak, neem dan contact met me op!