Over Samira Salman

Tijdens m’n eerste baan als marketeer had ik veel verschillende verantwoordelijkheden, waaronder evenementen organiseren. Daar kreeg ik erg veel energie van en ging me ook eenvoudig af. Ik kon er helemaal m’twereei en kwijt en na een evenement kon ik nog een week teren op alle enthousiaste reacties en complimenten die ik kreeg.

Later ontdekte ik dat ik van social media en content creatie ook heel blij werd. Daar merk je gauw genoeg of hetgeen wat je bedacht, gedeeld of gecreëerd hebt aanslaat. Gelukkig kon ik ook dat oppakken, als generalist, en die kennis onder andere inzetten voor de marketing van de evenementen die ik zelf organiseerde en moest promoten.

Mensen samenbrengen, inspireren en verbinden; daar word ik heel gelukkig van. In mei 2013 besloot ik m’twerebedrijf op te starten. Ik begon als freelancer, maar geef sinds januari 2016 steeds vaker advies, presentaties en workshops. Ik geloof namelijk dat je als medewerker of eventorganisator de boodschap zelf het beste kan overbrengen. Daarom help en inspireer ik marketeers, projectmanagers en eventmanagers graag om nog betere resultaten te halen met hun evenement en de promotie daarvan.

In oktober 2014 heb ik overigens ook EventGoodies opgezet. Een website waarin  we eventplanners inspireren met gave gadgets en producten om op een evenement in te zetten. Wij struinen het internet en evenementen af en delen de leukste items die we tegenkomen, waarvan we denken: dat moeten meer mensen weten!

Ben jij benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Stuur je me dan een berichtje of vraag een gratis inspiratiesessie aan.

Samira Salman