EventGoodies

Sinds oktober 2014 ben ik gestart met een blog EventGoodies. Hiermee wil ik eventmanagers en iedereen die weleens evenementen organiseert helpen en inspireren om de bezoekers een onvergetelijke tijd te geven. Ik deel leuke en innovatieve gadgets, producten, bijzondere catering, locaties en tips die je nodig hebt om jouw evenement compleet te maken.

De website is geboren uit een frustratie omdat ik zelf vroeger soms uren bezig was om iets unieks te vinden waar mensen nog over zouden napraten. Destijds waren bijvoorbeeld de DJ’s in oldtimers of de fotohokjes nog maar net in opkomst. Per toeval of na een lange zoektocht kwam ik eindelijk hele leuke bedrijfjes, artiesten of gadgets tegen die iets bijzonders leverde. Helaas vaak ook pas ná het evenement.

Ik vond het dus hoog tijd voor een website die het anderen wat makkelijker maakte iets unieks te vinden om een evenementen bijzonderder te maken. Zodat je tussen het harde werken door, af en toe iets voorbij ziet komen en het kunt bewaren, voor de keer dat je het wel nodig hebt.

Dus als je op zoek bent naar inspiratie, neem dan eens een kijkje op eventgoodies.nl.