Reviews

Evenementenhal

“Ik kan Samira zeker aan elke event manager aanraden die graag een verhelderende blik op haar event wil en benieuwd is naar alle marketing mogelijkheden; Eventmanagement is tenslotte een vak apart!” – Roos Langeweerd, eventmanager bij Evenementenhal.

vipdag_evenementenhalBij binnenkomst werden we direct verrast met een vers kopje koffie en een gepersonaliseerd cadeau. Hieruit bleek direct dat Samira let op de details en de kleine dingen die het verschil maken. Samen met Samira heb ik een event onder de loep genomen die de vorige edities wat moeilijkheden met zich mee bracht. Heel verhelderend hebben we stil gestaan de kern van het probleem van ons vorig evenement. En besproken welk toekomstbeeld ik voor ogen heb. Het is alleen al goed om je weer eens bewust te zijn van alle keuzes die we maken en waarom. De dag is geen wondermiddel voor een succesvol event, maar laat je zelf op een verhelderende, eerlijke, no-nonsens manier naar je event kijken. Uiteraard gaf ze ook handige marketing tips waardoor het allemaal net even iets makkelijker wordt, die ga ik zeker toe passen! Ik ben heel benieuwd naar Q&A call die we over een paar weken gepland hebben, hierin gaan we kijken hoe de theorie in de praktijk werkt.

Van Ameyde Group

“Dankzij de ochtendsessie over bloggen rondom evenementen is het voor mij nu duidelijk hoe je het kunt inzetten. Ik heb veel praktische tips en inspiratie gekregen. Het was een leuke en persoonlijke bijeenkomst en ik was erg verrast over de kwaliteit van de inhoud.” – Zeynep Bulut, Distributiemarketeer, Van Ameyde Group.

Ochtendsessie-bloggen-evenementen

Exact

“De hands-on tips biedt eventmanagers meer ruimte voor creëren en optimaliseren”
– Andrea Dronk, Event Manager, Exact

andrea-dronk-exactSamira heeft mij inzicht gegeven in het bieden van relevante content via de juiste kanalen en personen. Heel fijn om bevestiging te krijgen en verdiepende tips voor vervolgprojecten. Met name het aanstellen van ambassadeurs binnen en buiten je organisatie zorgt in mijn ogen voor meer groei in bekendheid en merkvoorkeur.

De hands-on tips biedt eventmanagers meer ruimte voor creëren en optimaliseren, wat ze toch het liefste doen! Heel fijn om in een groep gelijkgestemden te sparren over alles van je dagelijkse werkzaamheden tot vragen die meer maatwerk nodig hebben.

Stad & Natuur

“We hebben concrete handvatten gekregen om beter en gestructureerder aan de slag te gaan met contentmarketing rondom evenementen” – Margrietha Rengers & Joyce Grobben, Communicatie en Programmering, Stad & Natuur

Stad&Natuur
Margrietha (2e van links) & Joyce (rechts)

Voor onze kleine stichting organiseren mijn collega en ik veel evenementen. Wat fijn was van het twee maandenprogramma is dat we beide een praktijkvoorbeeld in konden brengen en daar twee maanden aan werkten. Ook vonden we het een grote meerwaarde hebben dat we konden sparren met andere eventprofessionals.

Het was een leuk en interactief programma waarbij we focusten op de combinatie tussen evenementen, communicatie en content.

We hebben concrete handvatten gekregen om beter en gestructureerder aan de slag te gaan met contentmarketing rondom evenementen.

Waar we vooral blij mee zijn is dat we tegenwoordig ruim voor het evenement plaatsvindt al kaartjes verkopen. Dit komt omdat we veel eerder starten met reuring maken en dat houdt mensen meer betrokken. Voor onze grotere evenement maken we een apart plannetje. Ook hebben we nu eindelijk een contentplanning voor onze evenementen!

Avanade

“We hebben meer structuur en we maken bewustere keuzes over hoe ze social media inzetten om de doelstellingen te halen.” – Gijs Verhallen, Marketing Manager Avanade Nederland

Avanade

Samira heeft ons op professionele en kundige manier geholpen bij het verder optimaliseren van onze social media strategie. Door het implementeren van een duidelijke structuur en langere termijn planning zijn we in staat om social media op een efficiëntere manier onderdeel te laten zijn van onze communicatiemix. Hierdoor maken we bewustere keuzes hoe we social media inzetten binnen bestaande campagnes en beoordelen nauwkeuriger wat wel en niet bijdraagt in het realiseren van onze doelstellingen.

De training heeft ons als team extra energie gegeven om de mogelijkheden van social media nog beter te benutten. Samira weet met haar expertise en enthousiasme iedereen op de juiste manier te motiveren.

Wil je ook aan de slag?

Wil je ook graag weten hoe je een evenement organiseert en promoot? Geef je op voor een gratis inspiratiesessie.