Twee maandenprogramma

Leer hoe je je evenement online onder de aandacht brengt

Je zet al social media en nieuwsbrieven in om je evenement te promoten. Ondanks dat je wel wat bereik en interactie hebt, merk je dat de aanmeldingen achterblijven. Misschien stuur je nog wat extra reminders uit, probeer je nog een advertentie in te zetten of een campagne te verzinnen. Of je vraagt je collega’tain’tnog even de berichten te delen. Ook dat werkt niet voldoende. Hoe kan dat toch?

Tijdens het 2 maandenprogramma leer je hoe je contentmarketing effectief inzet om je evenement onder de aandacht te brengen. Je leert hoe je vanuit de inhoud mensen aantrekt en hoe je die inhoud deelt op social media, in nieuwsbrieven en zelfs in blogs. Ik laat je zien hoe je het onderdeel maakt van je planning, zodat je geen ad hoc acties meer hoeft te verzinnen.

Wil je leren hoe:

  • hoe je een online buzz creëert rondom jouw evenement,
  • welke concrete stappen je daarvoor moet zetten,
  • hoe je je communicatiemiddelen slim(mer) kunt inzetten, zodat je tijd en geld bespaart,
  • en hoe je (grotere en meer) fans krijgt?

Het programma

Je leert in 3 live bijeenkomsten waarom je aanpak tot nu toe niet heeft gewerkt, hoe je contentmarketing succesvol inzet en we gaan oefenen met het maken van sterke social media-berichten. Je krijgt veel inspiratie, tips en tools aangereikt. Aan het einde van het programma krijg je een individuele Q&A-call om jouw vragen te beantwoorden en om je te helpen het geleerde echt in de praktijk te brengen.

De 3 live dagen vinden plaats op de woensdagen 10 mei, 14 juni en 5 juli 2017 in Landgoed de Horst in Driebergen.

De investering voor dit 2 maandenprogramma is € 1.997,-.
Meld je nu aan en je betaalt slechts € 997,- (ex btw).

 

Review Exact

“De hands-on tips biedt eventmanagers meer ruimte voor creëren en optimaliseren” – Andrea Dronk, Event Manager, Exact

Samira heeft mij inzicht gegeven in het bieden van relevante content via de juiste kanalen en personen. Heel fijn om bevestiging te krijgen en verdiepende tips voor vervolgprojecten. Met name het aanstellen van ambassadeurs binnen en buiten je organisatie zorgt in mijn ogen voor meer groei in bekendheid en merkvoorkeur.

De hands-on tips biedt eventmanagers meer ruimte voor creëren en optimaliseren, wat ze toch het liefste doen! Heel fijn om in een groep gelijkgestemden te sparren over alles van je dagelijkse werkzaamheden tot vragen die meer maatwerk nodig hebben.

andrea-dronk-exact

Meld je aan voor een intakegesprek

Wil je graag leren hoe je online middelen succesvoller inzet? Ik help je hier graag bij! Neem contact met me op voor een intakegesprek. Dan maken we een belafspraak om te kijken of dit programma goed bij je past en wat exact je leerdoelen zijn.

Het programma doen we in groepsverband, maar het is eventueel ook mogelijk het programma individueel of alleen met je collega’tain’tte doen.

Naam

Bedrijf

E-mailadres

Jouw bericht

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen voor tips, inspiratie en aanbiedingen